Διαχείριση Social Media

Ασφαλίστε την διαδικτυακή σας παρουσία

Τα social media (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, κλπ.) κατέχουν μια σημαντική θέση στην καθημερινότητα των χρηστών του διαδικτύου και μάλιστα, η χρήση τους ολοένα και αυξάνεται. Η εκτεταμένη αυτή χρήση των κοινωνικών δικτύων δημιούργησε νέες ανάγκες και ευκαιρίες προώθησης των επιχειρήσεων μέσα από τις ιστοσελίδες αυτές. Η διαχείριση των Social Media αποτελεί πλέον μια από τις σημαντικότερες υπηρεσίες του διαδικτυακού μάρκετινγκ.

Τι κερδίζετε με την προώθηση στα social media

Τα οφέλη που αποκομίζει μια επιχείρηση με την προώθηση στα κοινωνικά μέσα είναι πολλά. Η βελτίωση της εικόνας που έχουν οι χρήστες του διαδικτύου για την επιχείρηση σας και η αύξηση της αναγνωρισιμότητας είναι θα λέγαμε τα σημαντικότερα από αυτά. Τα πλεονεκτήματα ωστόσο δεν σταματούν εκεί. Η σωστή χρήση των κοινωνικών δικτύων και η εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής προώθησης σε αυτά, αυξάνει εγγυημένα των αριθμό των ατόμων που θα επισκεφτεί την ιστοσελίδα σας και τελικά θα μετατραπούν σε πελάτες της επιχείρησή σας. Η άμεση επαφή με το αγοραστικό κοινό και η αλληλεπίδραση που επιτυγχάνει μια εταιρεία μέσω των κοινωνικών της προφίλ, δημιουργεί ένα κλίμα εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας για την επωνυμία σας, κάτι που παίζει καθοριστικό ρόλο στην αύξηση των πελατών. Τέλος, η συμβολή των κοινωνικών δικτύων είναι τεράστια και στο κομμάτι του SEO (Search Engine Optimization), αφού οι μηχανές αναζήτησης λαμβάνουν σημαντικά υπ’ όψιν την παρουσία μιας ιστοσελίδας στα social media για την τελική της κατάταξη στα αποτελέσματά τους.

Επαγγελματική διαχείριση social media

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης social media. Αναλαμβάνουμε να εκτελέσουμε όλες τις δύσκολες και χρονοβόρες διαδικασίες που θα βοηθήσουν στην διάδοση της επωνυμίας σας και την αύξηση των επισκεπτών για την ιστοσελίδα σας. Μερικές από τις ενέργειες αυτές είναι:

  • Σχεδιασμός γραφικών (Φωτογραφία Προφίλ, εξωφύλλου κλπ.)
  • Συχνή ανάρτηση ελκυστικού περιεχομένου
  • Σχεδιασμός και δημιουργία διαφημιστικών καμπανιών στα social media
  • Απάντηση σε σχόλια και μηνύματα πελατών
  • Μελέτη και ανάλυση των στατιστικών
  • Αποστολή λεπτομερής αναφοράς με τα αποτελέσματα

Είναι σίγουρο ότι το να επενδύσει μια επιχείρηση στα κοινωνικά δίκτυα αποτελεί όχι μόνο μια πολύ καλή επιλογή, αλλά θα μπορούσαμε να πούμε μια υποχρεωτική επιλογή εφόσον θέλει να κερδίσει τον ανταγωνισμό, να επεκτείνει το αγοραστικό της κοινό και να αυξήσει τα έσοδά της. Μην ξεχνάμε ότι σχεδόν το 65% των ατόμων που χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα επιλέγουν να κάνουν τις αγορές τους από εκεί. Εσείς γιατί να μην το εκμεταλλευτείτε;

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ