Η εταιρεία

Δημιουργούμε online από το 2008

Η PIXELONE δραστηριοποιείται στο χώρο της Κατασκευής και Διαφήμισης Ιστοσελίδων από το 2008. Στο διάστημα αυτό έχουμε υλοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό έργων που μας εμπιστεύτηκαν απλοί ιδιώτες έως και μεγάλες διαφημιστικές εταιρίες.

Ειδικοί που έχουν το βλέμμα τους στραμμένο προς το μέλλον

Η εταιρία μας στελεχώνεται από πιστοποιημένους ειδικούς που ξεχωρίζουν για την εμπειρία και τις γνώσεις τους. Η εκπαίδευσή μας, ωστόσο, δεν σταματά ποτέ. Με συνεχή εκπαίδευση και με το  βλέμμα μας στραμμένο προς το μέλλον, προλαβαίνουμε τις τεχνολογικές εξελίξεις στη διαδικτυακή επικοινωνία.

Υπηρεσίες που καλύπτουν πλήρως τις διαδικτυακές σας ανάγκες

Είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες Internet που μπορούν να καλύψουν πλήρως τις διαδικτυακές ανάγκες μιας επιχείρησης. Από την κατασκευή μέχρι την προώθηση και τη διαφήμιση της ιστοσελίδας, παραμένουμε σε ανοιχτή επικοινωνία για οποιαδήποτε υποστηρικτική ενέργεια.

Ιστοσελίδα που γίνεται πραγματικά ανταποδοτική επένδυση

Αξιοποιώντας την όρεξη για δουλειά και συνδυάζοντας την τεχνογνωσία με τη δημιουργικότητα, παράγουμε πρωτότυπες ιστοσελίδες με ξεχωριστά κείμενα και γραφικά. Έτσι καταφέρνουμε να μετατρέπουμε κάθε ιστοσελίδα σε μία πραγματικά ανταποδοτική επένδυση.

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ