Κατασκευή ιστοσελίδων

Η παρουσία σας στο διαδίκτυο όπως πρέπει να είναι

Η κατασκευή ιστοσελίδων αποτελεί ένα απαραίτητο κομμάτι για κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτου είδους και μεγέθους. Το ποσοστό των ανθρώπων που καθημερινά χρησιμοποιεί το ίντερνετ προκειμένου να αναζητήσει μια επιχείρηση, πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες κλπ. έχει αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια. Όταν λοιπόν υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός καταναλωτών που αναζητά για τις παροχές της δικής σας επιχείρησης, εσείς γιατί να μην το εκμεταλλευτείτε;

Γιατί εμάς;

Η ομάδα μας, αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την κατασκευή ιστοσελίδων που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών της και θα οδηγήσει στην αύξηση της φήμης της επωνυμίας σας. Οι άρτια εκπαιδευμένοι web designers και developers που διαθέτουμε θα αναλάβουν την επιμέλεια της ιστοσελίδας σας προκειμένου να παρουσιάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επιχείρησή σας στο διαδικτυακό κοινό.

Κάθε ιστοσελίδα, πρέπει να αποτελείται από ορισμένα επιμέρους χαρακτηριστικά προκειμένου να προσφέρουν ιδανική εμπειρία πλοήγησης στον επισκέπτη και στην αλληλεπίδραση με αυτόν. Όλες οι σελίδες που αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε περιέχουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα οι ιστοσελίδες μας είναι:

  • Καλαίσθητες και λειτουργικές.
  • Αυτόματα προσαρμοσμένες σε όλες τις συσκευές «Responsive Design».
  • Δυναμικές με εύχρηστο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS).
  • Γρήγορες στη φόρτωση και την πλοήγηση.
  • Κρυπτογραφημένες με πολλαπλά επίπεδα ασφάλειας για αποτροπή κακόβουλων επιθέσεων.
  • Βελτιστοποιημένες για τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (SEO friendly & optimized).

Κόστος κατασκευής ιστοσελίδων

Το κόστος για την κατασκευή ιστοσελίδων είναι μεταβλητό και εξαρτάται από το πλήθος των πρόσθετων λειτουργιών και χαρακτηριστικών που επιθυμείτε να περιέχει. Η ομάδα μας ωστόσο μπορεί να εγγυηθεί για τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας – τιμής που θα βρείτε στο διαδίκτυο.

Στόχος μας δεν είναι να σας κατασκευάσουμε απλώς μιας ιστοσελίδα. Βασικό μας μέλημα είναι να αναπτύξουμε σχέσεις συνεργασίας που διέπονται από εμπιστοσύνη και αξιοπιστία.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

BRONZE
500€ από 1̶0̶0̶0̶€
Slideshow
5 Σελίδες
Φόρμα Επικοινωνίας
Basic SEO
Gold
1200€ από 2̶4̶0̶0̶€
Slideshow
15 Σελίδες
Φόρμα Επικοινωνίας
Basic SEO
BLOG
2 Γλώσσες

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ